.

Imatge del lliurament de premis. Foto: Cedida

Imatge del lliurament de premis. Foto: Cedida

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, la regidora de Mobilitat, Yolanda Quílez, i el president de la Unió de Botiguers, Enrique Arce, han lliurat avui els premis de la campanya “Viatja i guanya” a tres usuaris del bus urbà. La guanyadora de primer premi ha rebut un xec regal de 50 euros i el segon i tercer premis un xec regal de 25 euros cadascun.

La campanya es va portar a terme entre els dies 19 i 22 de setembre en el marc de la Setmana Sostenible i Segura. Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per segon any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu de la campanya és que l’usuari trobi en el transport públic una alternativa sostenible i segura i que pugui comprovar que, amb el transport públic es guanya temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén que els usuaris puguin comprovar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.