TOTS 21

Imatge d’arxiu de la Unidad Militar de Emergencias -UMED-

L’Exèrcit ha arribat aquest dilluns, 6 d’abril, als Pallaresos per desinfectar espais públics del municipi a petició del consistori davant la situació que es trobava d’excés de tasques de desinfecció. L’Exèrcit abandonarà avui mateix la localitat un cop hagi desinfectat els espais, segons ha comentat el seu alcalde, Xavier Marcos, a Tarragona21.

En concret, es tracta de la Tercera Subinspecció General de l’Exèrcit de Terra, amb seu a Barcelona, segons han confirmat a aquest digital fonts de la Subdelegació del Govern central.

Així, el cos militar serà un ‘reforç dels treballs que estem fent’, destaca l’alcalde. En un principi, la residència de la gent gran Nostrallar havia demanat la seva presència, però després se’n va desdir. La notícia de l’arribada de la UMED, avançada per Diari de Tarragona, suposa per tant que només treballaran en espais públics i locals municipals.

Marcos ha afirmat que davant la situació que s’està vivint a la localitat, amb força infectats per coronavirus a la residència, ‘no és moment de mirar banderes. Tota ajuda és benvinguda. Quan hi ha una situació d’alarma com aquest tota ajuda és necessària’.

Redacció