.

Dibuix de la zona que ocuparà el centre d'oci

La UGT de Tarragona ha decidit finalment apostar per l’arribada de BCN World al Camp de Tarragona després que el seu secretari provincial, Jordi Salvador, mostrés certs dubtes en la seva compareixença parlamentària celebrada el mes passat, on ja va an unciar un període de reflexió i cerca d’informació abans que el sindicat es pronunciés.

Justament un dia abans que diverses institucions del territori, coordinades per la Cambra de Comerç, es pronunciïn demà a favor del projecte, la UGT dóna un pas endavant i facilita el seu suport perquè “és una font de generació de llocs de treball” tant directes com indirectes. UGT considera que per cada lloc de treball directe se’n crearan cinc d’indirectes quan a les comrques de Tarragona hi ha 113.000 aturats.

El sindicat socialista també argumenta que el projecte serà una font de riquesa en suposar una inversió de 4.700 milions d’euros i “ajuda a consolidar-nos” com a destinació turística “d’alta qualitat”. A la vegada, provocarà que la zona es converteixi “en referent del turisme de negoci”.

També afirma que el Servei d’Ocupació de Catalunya s’encarregarà de la formació dels treballadors, mentre que la inversió facilitarà “la projecció internacional” de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

No obstant això, la UGT reclama “consens i participació social” per l’arribada del projecte.