.

La jornada tindrà lloc als camps de futbol de Torreforta i la Granja

La jornada tindrà lloc als camps de futbol de Torreforta i la Granja

Uns 900 alumnes de 13 centres educatius de la ciutat participaran demà divendres, 15 de març, a la III Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent de Tarragona, que tindrà lloc als camps de futbol municipals de Torreforta i la Granja.

La jornada està organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona (PEE) i el Grup de Treball del professorat Educació Física del PEE de Tarragona amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Ajuntament de Tarragona.

Des de les 8.30 fins a les 13.30 h, els alumnes de 6è de Primària i 1r d’ESO gaudiran de les propostes pel centenar d’alumnes de l’Institut Cal·lípolis i del grau universitari d’Educació Primària. En concret, els joves participaran en jocs esportius no competitius i en diferents activitats per posar en relleu els valors de l’esport, el desenvolupament de valors ètics i el foment d’hàbits de vida saludable.

Els 13 centres educatius participants a la trobada són: Institut Collblanc, Escola Ponent, Escola Bonavista, Institut Escola Mediterrani, Col·legi Joan XXIII, Escola Campclar, Institut Campclar, Escola Els Angels, Escola La Floresta, Institut Torreforta, Escola Torreforta, Col·legi la Salle-Torreforta i Escola Riuclar.

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa d’una zona més enllà de l’àmbit escolar.