.

.

TOTS 21


Els gegants de Vila-seca

Els gegants de Vila-seca

El proper diumenge 25 de gener la Festa Major de Vila-seca arribarà al seu punt i final amb la XXXIII Trobada Gegantera al matí i la Gran Gala de l’Esport a la tarda. El diumenge a partir de les 9 del matí els grallers animaran els carrers de la vila amb la seva música i a les 11.30 h al carrer de Sant Antoni (antiga plaça de Flix) hi haurà la concentració i plantada de les Colles Geganteres.

A les 12 del migdia començaran a recórrer el carrer dels Ferrers, el carrer de la Verge de la Pineda, plaça d’Estudi, carrer de Tarragona, carrer de Sant Josep, plaça de Voltes, carrer de Sant Bernat Calvó, carrer de les Creus, carrer de Sant Antoni, carrer de la Font i plaça de l’Església, on duran a terme la ballada final i es lliuraran els records als participants. Cal destacar, que la recaptació que s’aconsegueixi de la venda de marxandatge anirà a benefici del Banc d’Aliments.

D’altra banda, a les 12 del migdia hi haurà partit de futbol veterans Vila-seca – E.F.V.Valls a l’Estadi Municipal. De 5 a 7 de la tarda hi haurà l’últim espectacle del Pallassòdrom a la Societat Ateneu Pi i Margall, amb l’espectacle familiar ‘The Magomic Show’ i, per últim, a les 19.00 h tindrà lloc la Gran Gala de l’Esport a l’Auditori Josep Carreras.

Un total de 17 esportistes locals i equips estan nominats a millors esportistes durant el període 2013-2014. A l’acte es lliurarà el trofeu al millor esportista masculí, a la millor esportista femenina i el millor equip esportiu i repartirà una menció d’honor a una persona del municipi com a reconeixement a la seva promoció de l’esport local i el recolzament de l’esport base.