.

Plantada dels gegants

Plantada dels gegants

La XXXII Trobada Gegantera de Vila-seca reunirà el proper diumenge, dia 26 de gener, dotze colles provinents de tot Catalunya, que mobilitzaran una trentena de gegants i, en total, unes 400 persones. A banda dels grallers acompanyants de cada colla, també participaran a la Trobada els Grallers de Sant Pere de Ribes, els de Dover, Bot i els de Sant Joan Despí. La Trobada s’iniciarà de bon matí, a les 9.00 h, amb la matinada de grallers que recorreran els carrers de la vila. A les 11.30 h, les colles geganteres es reuniran al carrer de Sant Antoni i al toc del migdia començarà la cercavila que culminarà a la plaça de l’Església.

Cal recordar que aquest dissabte 25 tindrà lloc la IV Trobada dels Amics dels Gegants de Vila-seca a la plaça de l’Església, on hi haurà la plantada de capgrossos, gegantins i elements festius vila-secans. A les 12.00 h recorreran el carrer Major, la plaça de Voltes, el carrer de Sant Josep, el carrer de Tarragona, la plaça d’Estudi i el carrer de la Verge de la Pineda. Finalment a la 1 del migdia es farà una ballada conjunta.

Programa

El programa començarà, a les 9 del matí, pels carrers de la Vila, amb les Matinades de grallers. Seguidament, a dos quarts de 12 del migdia, al carrer de Sant Antoni, es concentraran i hi haurà la plantada de les colles geganteres. A les 12 del migdia, s’iniciarà la cercavila pels carrers de la vila. Des del carrer dels Ferrers, c. de la Verge de la Pineda, plaça d’Estudi, c. de Tarragona, c. de Sant Josep, plaça de Voltes, c. de Sant Bernat Calvó, c. de les Creus, c. de Monterols i plaça de l’Església. Ja a dos quarts de 2 del migdia, a la plaça de l’Església, hi haurà la ballada final i el lliurament de records.

Participaran de la trobada la colla Gegantera de La Selva del Camp i de Sant Pere i Sant Pau (TGNA); la Colla Gegantera i Grallers de La Canonja; Colla Gegantera i Grallers de Cambrils; Colla Gegantera i Grallers de La Riera de Gaià; Colla Gegantera i Grallers de Tivissa; Colla Gegantera i Grallers d’Alcover; Colla Gegantera i Grallers d’Ulldecona; Colla Gegantera i Grallers de Les Borges del Camp; Colla Gegantera i Grallers del Barri de Ponent ( TGNA); Colla dels Chargrossos; Colla Gegantera i Grallers de Vila-seca

/* JS para menú plegable móvil Divi */