.

otografia de la Trobada de Puntaires que s'ha fet aquest diumenge 5 de maig a Constantí

otografia de la Trobada de Puntaires que s’ha fet aquest diumenge 5 de maig a Constantí

La tradicional Trobada de Puntaires de Constantí ha aplegat enguany prop d’un centenar de dones procedents d’arreu de la demarcació, que van tornar a oferir una demostració d’aquest art de la punta de coixí, en una Trobada celebrada aquest diumenge 5 de maig al llarg del matí.

Una de les novetats d’aquest any va ser que la Trobada es va realitzar al carrer Major, davant de l’Ajuntament. Durant aquesta edició, a banda de les representants d’associacions de Constantí, com l’Associació de Jubilats i Pensionistes i el Grup Cultural Mestresses de casa, la jornada va comptar amb la presència de grups d’entitats de puntaires procedents de poblacions com Riudoms, Maspujols, Salou,a la Riera de Gaià, la Pobla de Montornès, Torredembarra, Riudecols, Montbrió del Camp, Alió, i diverses associacions de Tarragona i Reus.

L’Ajuntament de Constantí va oferir un obsequi a cadascuna de les puntaires participants, que també van rebre diversos premis per cortesia d’alguns establiments de la Unió de Botiguers de Constantí.

Des de l’Ajuntament, també hi va haver reconeixements a les professores de les associacions de Puntaires del municipi, així com a les dues puntaires constantinenques més veteranes.