.

Montse Adan, al Blacó del Mediterrani, amb diverses participants de “Sant Jordi en companyia”. Foto: Cedida

La tinenta d’alcalde, Montse Adan, ha participat, durant la Diada de Sant Jordi, de la iniciativa “Sant Jordi en Companyia”, tot fent entrega d’una rosa i un llibre a Carme Quiñones, una de les persones grans que forma part de l’Associació Amics de la Gent Gran. L’acompanya la Begoña, la seva voluntària des de fa dos anys.

Durant tot el dia, la Fundació Amics de la Gent Gran ha repartit prop de 3.000 roses contra l’oblit entre les persones grans d’arreu de Catalunya de la mà de persones voluntàries. A més, gràcies a la donació de diverses editorials, també han rebut un llibre escollit per la persona voluntària que els acompanya i un punt de llibre de la Fundació.

L’objectiu de l’Associació Amics de la Gent Gran és acompanyar a les persones grans i combatre el seu sentiment de soledat no desitjada. És per això que, l’associació, en col·laboració amb entitats així com amb administracions com és el cas de l’Ajuntament de Tarragona, organitzen “Sant Jordi en Companyia”, un programa d’accions i activitats que duen a terme per aportar tot el caliu i amistat que caracteritza a les persones grans de l’entitat i fer-les partícips de la tradició d’aquest dia.