.

Fotografia de la presentació

Fotografia de la presentació de la tercera edició del “Tot Queda a casa”

Del 25 al 31 de març de 2019, se celebrarà la tercera edició del “Tot Queda a Casa” dins el marc de la Setmana del Comerç organitzada pel Consorci del Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ( CCAM).

El “Tot Queda a Casa” és una iniciativa conjunta creada i organitzada per les entitats comercials de la Via T de Tarragona iEl Tomb de Reu, a la que aquest any s’hi ha sumat Comerç de Valls i que compta amb el suport de l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i el CCAM.

A l’edició d’aquest any s’ha volgut posar en relleu el comerç com a tal, el màxim protagonista d’aquesta setmana i, per aquest motiu, es duran a terme un conjunt d’iniciatives dirigides i focalitzades cap als professionals d’aquest sector.

En un conjunt, aquestes iniciatives, pretenen ser un punt de trobada on es combinaran espais de formació, debats, i col·loquis per fomentar l’intercanvi d’experiències, inquietuds i la generació d’idees.

Destacar les novetats principals de l’edició d’enguany: la primera d’elles, la incorporació d’una tercera ciutat, Valls a través de la seva entitat dinamitzadora de comerç, Comerç de Valls, que s’uneix a la voluntat de promocionar el comerç de forma conjunta junt amb Tarragona i Reus, les tres, ciutats amb un ampli potencial comercial i que posen en valor la bona predisposició per a fomentar i fortificar la potencialitat del territori.

Una de les altres novetats és el format d’aquesta edició del “Tot Queda a Casa”, una setmana formulada i dirigida en gran part als professionals del sector del comerç i serveis, i també, i aquesta seria la tercera novetat, al sector de la restauració. Des de les tres ciutats es portaran a terme un cicle de conferències, xerrades, col·loquis i tallers de temàtiques d’actualitat i d’interès per a dinamitzar el sector: la llei d’APEU’s, la reforma horària, l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials, els centres comercials, els nous perfils de clients tant en el comerç com en la restauració, la motivació, la felicitat o la generació d’idees son algunes de les temàtiques que es tractaran. L’objectiu d’aquesta setmana és oferir un oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d’eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tant el sector comerç, com el de serveis, com el de la restauració i hostaleria.

Aquestes jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials i a tots els professionals del sector i persones interessades en assistir-hi. Aquests, associats o no de les entitats organitzadores, podran assistir de forma gratuïta a totes ponències de Reus i, en el cas de Tarragona i Valls, el cost per als no associats és de 15€ la sessió. Les inscripcions es formalitzaran a través d’un formulari o contactant directament en qualsevol de les tres entitats: La Via T de Tarragona, El Tomb de Reus i Comerç de Valls.

Entrada gratuïta per associats de les entitats, 15€ per a públic en general, inclou aperitiu abans de cada acte

Tarragona:

Dilluns, 25 de març de 2019

 • de 14 a 16h – “Com treure-li suc a les Xarxes Socials: Facebook, Instagram i Instashop” a càrrec de Jan Bardolet de Sixformedia. Lloc: Espai Turisme (C/Major, 37)

Dimecres, 27 de març de 2019

 • de 14 a 16h – “Vull conèixer-te millor. El Client com a focus d’atenció per a la generació d’idees” a càrrec de Bibiana Villa, Coach Empresarial. Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17)

Dijous, 28 de març de 2019

 • de 14 a 16h – “L’ Art de fer que els teus potencials clients et trobin!” a càrrec de Maria Ardit i Anna Frixach de Quimeras. Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17).

REUS

(Lloc: Centre Cultural Castell del Cambrer (Plaça del Castell, 4) Entrada gratuïta, inclou aperitiu abans de cada acte

Abans de la primera ponència el dilluns 25 de març a les 10:30h a Reus, tindrà lloc l’acte de presentació que donarà el tret de sortida a les jornades i que anirà a càrrec la Regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i el Vicepresident d’El Tomb de Reus, Joan Anton Montaña.

Dilluns, 25 de març de 2019

 • de 10:30 a 13h “Professionalització́ al sector de la restauració́” a càrrec de Jordi Jardí́ Director de l’Escola d’Hostaleria + Cas d’Èxit: Ferran Cerro
 • de 13:30 a 16h “Els BID’s, la llei de APEU’s i el futur” a càrrec de Montserrat Caelles, Regidora de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, Diputada al Parlament de Catalunya i Jacint Pallejà, ex-president d’El Tomb de

Dimarts, 26 de març de 2019

 • de 10 a 12h “Nous Perfils gastronòmics” a càrrec de Rosa Baró́, Dietista-Nutricionista.
 • de 13:30 A 16h “Soc Feliç̧ amb Compartir la felicitat amb els nostres clients” a càrrec de Bibiana Villa, Coach Empresarial.

Dimecres, 27 de març de 2019

 • de 13:30 a 16h “Reforma Horària” a càrrec de Alexis Serra, Director de l’Oficina de la Reforma Horària.

Dijous, 28 de març de 2019

 • de 13:30 a 16h “Èxit a les Xarxes Socials” a càrrec de Marina Cabero, blogger i

Divendres, 29 de març de 2019

 • de 13:30 a 16h “Centres comercials urbans VS centres comercials externs ”a càrrec de Modest Guinjoan,
 • A les 16h cloenda a càrrec de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer i la Presidenta de El Tomb de Reus, Gemma

VALLS

Entrada gratuïta per associats de les entitats, 15€ per a públic en general, inclou aperitiu abans de cada acte

Dijous, 28 de març de 2019

 • de 14h a 16h “Com trasmetre les nostres idees de forma impactant” a càrrec d’Enric Bastardas,Comunicador, Il.lusionador i Provocador, consultor i formador Màster en PNL, intel.ligència emocional. Lloc: Valls Genera (Carretera del Pla, 37 A)

Divendres, 29 de març de 2019

 • de 20:30h a 22h “Bones pràctiques al comerç̧ per a la inclusió́, la resiliència i la sostenibilitat” a càrrec de Lluis Frago, professor del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona. Lloc: Convent del Carme (Plaça del Carme, 3)

Diumenge 31 de 12 a 15h tindrà lloc l’acte de cloenda de la setmana del comerç amb una vermut als Jardins de la Casa Rull de Reus obert a tots els assistents, membres de les entitats i amics. L’acte serà amenitzat amb el Dj. Edu Cano i col·labora Vermuts Miró.