.

.

TOTS 21


La programació de Nadal a Cambrils que organitza la Teca Teatre al Teatre del Casal a la plaça de l’Església tindrà enguany una doble cita. Els dies 26 i 27 a les 19.30h es podrà escoltar el concert Lletra i música a càrrec del grup local Oncle’s Band i el diumenge 3 de gener arribarà la funció d’Un conte de Nadal, de Charles Dickens, amb l’actor Jordi Francesch sota la direcció de Francesc Cerro.

‘Lletra i músic’a és un espectacle que s’havia d’estrenar per Sant Jordi, però la pandèmia de la Covid19 no ho va permetre. Ara arriba aprofitant les festes de Nadal. Es tracta d’un espectacle a partir d’un joc: “S’havia d’aparellar l’any de naixement de cadascú del integrants amb una cançó que també hagués nascut, o fos donada a conèixer el mateix any. En acabar, tenien una fotografia musical del grup abans d’arrencar: en estat embrionari. Només hi faltava una cosa: relligar cada parella amb un text de qualsevol època, estil, matís, o opinió, amb el qual poguessin trobar-hi alguna connexió, tant se val si l’enllaç era directe, indirecte o tangencial, és a dir, encara que només ells fossin capaços de trobar-hi la relació”, expliquen en el programa d’un concert que oferirà cançons com ara Sweet home Chicago, Over the rainbow, Isn’t she lovely o Let’s twist again.

Més tard, el Teatre del Casal acollirà el diumenge 3 a les 19.30h un clàssic d’aquestes dates, ‘Un conte de Nadal’, de Charles Dickens. La versió que es podrá veure és una traducció i direcció del dramaturg Francesc Cerro, i ha estat interpretada per l’actor de Montbrió del Camp Jordi Francesch, que es va estrenar fa uns dies a la Sala Santa Llúcia de Reus amb gran èxit. Les històries que envolten el senyor Scrooge són el fil conductor d’una de les obres més representatives d’aquestes dates, el ‘Conte de Nadal’ de Charles Dickens. En aquesta ocasió, i després de mesos de treball, l’intèrpret Jordi Francesch, sota la direcció de Francesc Cerro, han estrenat una versió força fidel, però més curta, d’un dels clàssics universals de Nadal.

Mesures anti Covid i entrades

L’aforament del Teatre del Casal s’ha vist reduït al 50% per seguir els protocols de la lluita contra la Covid19. Per accedir al Teatre del Casal és obligatori de l’ús de mascareta quirúrgica o FP2. No s’acceptaran mascaretes de tela. Les entrades es poden adquirir el mateix dia de cada funció una hora abans. El preu del concert d’Oncles Band és de 5 euros i la funció del Conte de Nadal és de 8 euros.

Redacció