.

En tres setmanes de mostra, fora de la Setmana Santa, s'han repartit un total de 6.800 racions entre els 20 bars i restaurants participants

En tres setmanes de mostra, fora de la Setmana Santa, s’han repartit un total de 6.800 racions entre els 20 bars i restaurants participants

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ha lliurat aquest dilluns al matí el reconeixement a la tapa més votada pels comensals en la 4a edició de la ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”. El premi ha tornat a recaure en el restaurant Voramar, per la seva proposta “El joc de la Xoixeta”, un melós de carxofa fumada a baixa temperatura i bacallà confitat amb l’escuma del seu pil pil i pols de romesco.

La xef Sara Nicolás ha rebut el guardó de mans de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, el regidor de Comerç i Turisme, Jaume Sánchez, i la mateixa Xoixeta, la bruixa protagonista de la ruta de tapes. És la tercera vegada que Nicolás aconsegueix el reconeixement després de fer-ho en la primera i tercera edicions.

En tres setmanes de mostra, fora de la Setmana Santa, s’han repartit un total de 6.800 racions entre els 20 bars i restaurants participants. La mitjana de tapes servides per establiment ha estat de 350 racions amb un volum total de negoci de 19.000 €.

Els 20 establiments que hi ha participat han estat Voramar “Cal Vitali”, Maritime Beach Club, Hotel Yola “El tiberi”, La taberna del Quatre, La toque, Les bruixes, Solocomo, K la yaya, Gastrobar Faristol, Hotel Oreneta, El mercadet, La Violeta, La Terracita de Elena, El Pozo, El Bruixot, Ares Pastisseria, La taverna del mar, Altafulla Lounge, Ca l’Anna i el Samuel i el Bolero. La mostra està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració d’Estrella Damm, i el Consorci Turístic del Baix Gaià.