.

.

TOTS 21


Imatge de Loquillo. Foto: Cedida

Imatge de Loquillo. Foto: Cedida

La ciutat de Tarragona gaudirà aquest cap de setmana del directe de dos dels grans icones del pop-rock estatal dels últims 35 anys, emmarcats en la programació del Festival Imagina’t, que se celebra durant aquest estiu a les magnífiques instal·lacions de la Tarraco Arena Plaça (TAP).

Tan sols sis dies després de l’històric concert ofert pels britànics Status Quo, la TAP acollirà demà divendres el directe d’Hombres G, inscrit en la gira ’30 anys i un dia ‘, precisament 29 anys després de la seva anterior visita a Tarragona, en un concert de 1987, en el mateix emplaçament, l’antiga plaça de toros, que va haver de suspendre per una intensa pluja quan tot just havien transcorregut tres cançons. En aquesta ocasió no serà així, i el sostre retràctil de la TAP garantirà que el públic pugui vibrar amb la demolidora col·lecció de hits de la banda liderada per David Summers.

Dissabte 27, torn per a Loquillo, dins de la seva gira ‘Salut i Rock’n’Roll 2016’, en la qual, a més de presentar el seu flamant nou disc ‘Vent de l’Est’, recuperarà els principals himnes que han conformat la seva sòlida carrera musical.

Als seus 55 anys i en plena maduresa creativa, José M. Sanz, Loquillo, ha publicat prop de 30 àlbums i ha venut més de tres milions de discos, el que el converteix en una autèntica icona de la música estatal dels últims 35 anys . El seu nou treball ‘Vent de l’Est’ és una de les obres més ambicioses de la seva carrera, per a la qual ha reunit la qual, en paraules del propi Loquillo, és la banda més perfecta del rock espanyol: Igor Paskual (guitarres), Josu García (guitarres elèctriques i acústiques), Mario Cobo (guitarres elèctriques, acústiques, guitarra baríton i pedal steel), Alfonso Alcalá (baix i contrabaix) i Laurent Castagnet (bateria).