.

.

TOTS 21


Cartell de la Fira Fora Stocks

Cartell de la Fira Fora Stocks

El Centre Comercial La T de Tarragona celebra enguany la 9ª Edició de la Fira Fora Stocks plantejant una campanya diferent aprofitant la coincidència del inici de la mateixa amb el dia dels enamorats.

S’ha volgut potenciar els Canals online, fent al marge de les accions habituals de la promoció de la fira, un campanya  de reforç per potenciar la difusió. D’aquesta manera,  s’ha creat un sorteig a la pàgina oficial de Facebook La T de Tarragona amb el suport dels patrocinadors on hi ha més de 50 premis.

La mecànica del sorteig, a banda de permetre la participació una vegada feta la inscripció, donarà a tots els usuaris un cupó bescanviable amb un obsequi sorpresa exclusiu on es podrà recollir a l’estand de la T de Tarragona La T-va Barra.

El concurs finalitza el dia 14 de febrer a les 09:00 del mati i els guanyador sortiran publicats a la mateixa pàgina de Facebook i  podran anar a la fira a recollir els premis. Per participar nomes cal accedir  i seguir algun dels enllaços que porten a la plataforma del sorteig.