.

La setmana del Marroc s'allargarà fins el diumenge, 25 de maig.

La setmana del Marroc s'allargarà fins el diumenge, 25 de maig.

Aquest dijous 22 de maig s’han iniciat oficialment els actes de la Setmana Marroquí, una trobada que fins el 25 de maig aplegarà una comitiva d’aquest país a la ciutat de Tarragona i els seus voltants. Durant aquests dies, el Consulat del Marroc a Tarragona ha organitzat l’estada d’una comitiva de prop de cinquanta persones que, des d’aquest dijous i fins al pròxim diumenge, protagonitzaran diverses manifestacions d’intercanvi cultural amb diferents actors de la societat tarragonina.

Aquest programa d’actes està liderat pel cònsol general del Marroc a Tarragona, Abdelfattah Lebbar, i el conjunt d’actes que s’han planificat estan adreçats tant als marroquins que visquin a l’estranger com a totes les persones i sectors de la societat que vulguin saber més sobre el Regne del Marroc.  La trobada té com a objectiu acostar la cultura del Marroc i donar a conèixer la seva realitat social, econòmica, empresarial, cultural i universitària.

Entre els actes, destaca la inauguració oficial de l’exposició de productes d’artesania, aquest divendres a les 10 del matí, a la haima instal·lada a la Rambla Lluís Companys (davant El Corte Inglés). El mateix divendres, a les 4 de la tarda, tindrà lloc una ronda de conferències dirigides a jutges, advocats, professionals i docents del

món del Dret i autoritats del món local sobre legislació i el paper legal i jurídic de la dona (Sala actes de l’Ajuntament de Tarragona).
/* JS para menú plegable móvil Divi */