.

VII edició de Tarragona dTapes. Foto: Cedida

VII edició de Tarragona dTapes. Foto: Cedida

Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona ha fet una molt bona valoració de la VII edició de Tarragona dTapes, ja que s’han servit un total de 366.000 tapes. Suriol explica que el ritme no s’ha aturat al llarg dels 18 dies de la promoció, gràcies també en bona mesura al molt bon temps.

Des de l’organització se fa referència a La TapaNuit, que ha estat també un element que ha contribuït a l’èxit, fins al punt que l’any vinent es podrien doblar el nombre d’establiments participants.

També s’ha destacat l’èxit de les jornades a les xarxes socials ja que només la plana oficial ha aconseguit més de 5.000 seguidors. En relació a l’APP específica del VII Tarragona dTapes s’han enregistrat 20.152 vots de tapes, prop de 5.000 comentaris, gairebé 12.000 descàrregues i 12.500 comparticions a les xarxes socials. Unes xifres clarament superiors a les de fa un any.

La Corporació organitza aquest certamen gastronòmic amb el suport de la cervesera Moritz i vinyes i cellers Covides, a través de la seva marca Molí de Foc.

El pròxim 21 de maig es donaran a conèixer els guanyadors del concurs en les diverses modalitats i es lliurarà la Forquilla d’Or al guanyador.