.

La sèrie es basa en la coneguda novel·la d'Ildefonso

La sèrie es basa en la coneguda novel·la d’Ildefonso

L’adaptació a la televisió del best-seller ‘La Catedral del Mar’, sèrie produïda per Diagonal TV i que serà emesa per Antena 3, la plataforma d’Estats Units Netflix i TV3, serà rodada parcialment a la ciutat de Tarragona. Així ho ha fet públic Tarragona Film Office, que anuncia que la capital del Tarragonès serà part de l’escenari de rodatge de l’adaptació de la novel·la d’Ildefonso Falcones, publicada l’any 2006.

La sèrie comptarà amb els actors Aitor Luna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Andrea Duro i Ginés García Millán, entre d’altres, que actuaran sota la direcció de Jordi Frades, que també va dirigir la sèrie ‘Isabel’. Els guionistes són Rodolfo Sirera, Antonio Ontetti i Sergio Barrejón, que han participat, respectivament, a les sèries ‘Amar en tiempos revueltos’, ‘Amar es para siempre’ i ‘La Señora’.

‘La Catedral del Mar’ se centra en la Barcelona del segle XIV, quan la ciutat està en el seu moment de màxima prosperitat, i els veïns de l’humil barri de pescadors decideixen construir el temple marià més gran conegut fins llavors, Santa Maria del Mar. Aquesta història és el rerefons de l’argument de la novel·la, que se centra en la vida d’un noi que fuig dels abusos del seu senyor feudal viatjant fins a Barcelona.