.

Cita que permet cohesionar al poble i donar-se a conèixer al territori, la Fira de la Selva del Camp arriba aquest cap de setmana amb un homenatge vogut al voluntariat. L’estrena, prevista per aquest dissabte a les 10.30 hores, anirà a càrrec del cirurgià reusenc Jordi Jara, en representació de l’ONG Open Arms amb la intenció de reconèixer la tasca que estan duent a terme. Alhora, també s’estrenarà espai a la Plaça Major per al voluntariat i productes KM 0. Enguany la cita tornarà a unir el seu vessant artesanal i festiu en format de fira medieval, amb 150 paradistes locals i de la resta del país, i un altre de caire més econòmic, enfocat a les xerrades i trobades d’empresaris i emprenedors del territori amb un espai coworking a la planta superior del Castell.

El caràcter lúdic es focalitzarà al nucli antic, amb concerts que animaran a visitar la fira medieval, acompanyats de diversos food trucks que tindran com referència l’espai La Taverna de la plaça de Sant Andreu. Un punt del poble que acollirà també diverses actuacions musicals per animar l’hora del vermut.

La Plaça Major guanyarà en aquesta edició protagonisme centralitzant el gruix de les activitats programades i on les entitats del poble (que donaran a conèixer les seves activitats als estands situats a l’avinguda Puig i Ferreter) tindran un gran pes. Alhora l’Ajuntament instal·larà una parada on es podran votar les propostes per als pressupostos participatius de l’any vinent.

Entre els actes més tradicionals, destaca la recepció als nounats i nouvinguts al darrer any a la localitat (diumenge 18.00 hores al Castell) així com la representació del grup de teatre Moixera que, conjuntament amb l’escola de música municipal representarà el musical ‘Cors esquinçats’.