.

Cartell de la Nit del Comerç del Camp, a la Selva del Camp.

Cartell de la Nit del Comerç del Camp, a la Selva del Camp.

La Selva del Camp ha estat la localitat escollida per celebrar la primera Nit del Comerç del Camp de Tarragona, coincidint amb el vintè aniversari de la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT). L’acte tindrà lloc al Castell del Paborde, el 22 d’octubre a dos quarts de nou del vespre.

La Nit del Comerç comptarà amb l’entrega dels premis a l’excel·lència comercial, destinats a apreciar la qualitat del teixit empresarial del Camp de Tarragona. Cada una de  les gairebé trenta associacions de botiguers que formen la CECOSECT atorgaran un guardó a una empresa del seu àmbit territorial, en reconeixement a la seva trajectòria, innovació i contribució al prestigi comercial de la seva població.

La CECOSECT farà entrega del premi Rafel Tatay en honor a l’empresari salouenc.  El guardó reconeix l’aportació d’una empresa o empresari en la seva tasca de millora del sector comercial i del seu teixit associatiu.

La sala d’actes obrirà les portes per rebre als majors exponents del comerç de les comarques tarragonines, en una nit dedicada a la qualitat empresarial.