.

La companyia de teatre Amelie Produccions estrena el 7 d’abril la seva proposta. Foto: Cedida

La companyia de teatre Amelie Produccions estrena la visita teatralitzada ‘Al cor de Vistabella’ el diumenge 7 d’abril a les 12 h. Una proposta de l’Ajuntament de la Secuita en el marc dels actes de celebració del centenari de l’Església del Sagrat Cor de Vistabella, obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol. L’acció teatral convida a viatjar en el temps pocs dies abans de la inauguració del temple.

Aquest 2024 es tanca la celebració del centenari de la consagració de l’Església del Sagrat Cor de Vistabella i des de l’Ajuntament de la Secuita han organitzat un seguit d’activitats per donar a conèixer el valuós patrimoni modernista del municipi. En la visita teatralitzada que arrenca diumenge es fa un viatge en el temps a través del qual la sagristana del temple i una altra veïna conviden a descobrir com l’arquitecte Jujol va construir íntegrament el temple, l’únic a tot Catalunya.

Es tracta d’na església creada amb l’ajuda de tots els veïns del poble i amb infinitat de materials reciclats. Una experiència que permetrà  descobrir les pintures originals i elements ornamentals fets amb materials de la vida quotidiana.


Altres notícies:


La visita teatralitzada es programarà una vegada al mes al llarg del 2024. L’entrada té un preu de 15 euros i es pot adquirir físicament el mateix dia de la visita. Els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta.

Amelie Produccions és una companyia professional creada el 2019. Des dels seus inicis s’ha caracteritzat per produir espectacles de petit format i apostar per la proximitat amb el públic. Han creat ‘Maria Rosa‘ d’Àngel Guimerà, ‘No estem sols‘ creació col·lectiva, ‘7 de lletres, lectures dramatitzades‘ creació col·lectiva, ‘Guimerà: infant, llop i àngel‘ d’Encarna Laínez, una acció teatralitzada a la Casa Museu Àngel Guimerà i l’espectacle ‘Cecília’, versió lliure d’Aigües Encantades, de Joan Puig i Ferreter.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */