.

.

TOTS 21

Cartell de la nova proposta on line de la Sala Trono

La sala de teatre ofereix aquest cap de setmana tres de les seves produccions a través del seu canal de Youtube. L’equip de la Sala Trono no vol perdre la seva cita cultural amb els espectadors i, peraquest motiu,  ha creat la iniciativa #LaTronoACasa. Aquesta iniciativa neix de la convicció que la cultura és un bé de primera necessitat i la voluntat de no permetre que aquesta situació deixi als espectadors de la sala sense la seva oferta habitual.

Al mateix temps, l’equip de la Sala Trono demana consciència, ja que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Amb aquestes consideracions, la Sala Trono oferirà a partir d’aquest cap de setmana funcions completes de produccions seves a través del seu canal de YouTube en l’horari habitual de la sala.

A partir de divendres 20 a les 20.30 h es podrà veure la funció completa de l’obra ‘Al Sostre’ de Nigel Planer interpretada per Oriol Grau i Pau Ferran i dirigida per Israel Solà. A partir de dissabte 21 a les 20.30 h es podrà veure la funció completa de l’obra ‘Els Tres Aniversaris’ de Rebekka Kricheldorf interpretada per Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Joan Negrié, Victòria Pagès i Albert Triola i dirigida per Jordi Prat i Coll.

Per últim, a partir de diumenge 22 a les 18.30 h es podrà veure la funció completa de l’obra ‘Lord_K’ de Marc Chornet Artells interpretada per Oriol Grau, Paloma Arza i Roger Conesa Mathioux i dirigida per Joan Negrié.

Les obres completes estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públiques al canal de Youtube de la Sala Trono.
Enllaç canal de la Sala Trono: http://ow.ly/VceQ50yQopv