.

.

TOTS 21


‘Les Variacions Bildelberg’ d’Oriol Grau, reprèn la seva gira aquest cap de setmana i es podrà veure la versió actualitzada de l’espectacle dissabte 4 de juliol a les 19.30 h al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès i diumenge 5 a les 20.00 h al Centre Cultural del Catllar.

Oriol Grau torna a firmar i protagonitzar aquesta peça en què el públic assistirà a la reunió del club més exclusiu del món i haurà de prendre decisions sobre els temes d’actualitat. En aquesta ocasió, toca fer balanç de l’última arma biològica creada pel Club Bildelberg, la famosa COVID-19; tractar temes com el Brexit, Donald Trump o la regulació de l’eutanàsia; i decidir quina serà la pròxima pandèmia mundial.

Són les dues primeres funcions que la productora tarragonina oferirà després de l’estat d’alarma en compliment de les mesures de seguretat i prevenció als espais de representació i amb l’opció de ser vista en directe per streaming. Es tracta d’una aposta ferma dels Ajuntaments de reactivar l’activitat cultural i contribuir al fer que el sector tingui una petita oportunitat de refer-se una mica de l’aturada de les seves activitats.

Redacció