.

.

TOTS 21

La ruta de tapes se celebrarà els caps de setmana del 3 al 5 i del 10 al 12 de març. Foto: Cedida

La ruta de tapes se celebrarà els caps de setmana del 3 al 5 i del 10 al 12 de març. Foto: Cedida

Un any més, els restauradors de Riudoms es preparen per arrencar una nova edició de la “Ruta de Tapes Gaudí”. Durant dos caps de setmana consecutius, un total de nou restaurants del poble oferiran diferents propostes gastronòmiques acompanyades d’una beguda. Les tapes es serviran al preu de 3 euros amb la beguda inclosa.

L’edició d’enguany, l’onzena, se celebrarà del dia 3 al 5 de març i també del dia 10 al 12. S’hi trobaran les següents tapes: Sandvitx de Vitel Tone (Cafeteria D’acord), Truita de Calçots amb Cruixent de Bacon (Can Tendre), El Nostre “Caprici” (Pizzeria Caprici), Calçotada Roll (La Confiteria), Puça K L’Eva (K L’Eva), Mastadoshulinpu (Sake Sushi), Hot Pork (Om Tapes), Gaudi-R (Atura’t) i Taco Brasa (Braseria Sant Antoni).

El dia 2 de març, a les 20:30h, es farà la presentació d’aquesta edició de la ruta en un acte a la sala multiús del Casal Riudomenc, on cada establiment presentarà al públic assistent la seva proposta gastronòmica.

Una ruta amb premis
Els participants que completin la ruta de tapes i que dipositin la seva butlleta segellada per tots els establiments, entraran en el sorteig del Premi Estrella, valorat en 50 euros. A més, se’ls entregarà una ampolla d’oli de les oliveres dels espais públics municipals i seran els encarregats de votar la millor de les nou tapes. Les butlletes es troben adjuntades al fulletó promocional, juntament amb la informació de les diferents propostes gastronòmiques, i s’hauran de dipositar degudament emplenades en alguna de les urnes que es trobaran en els diferents establiments participants.

La segona forma de guanyar premis és participar a través de les xarxes socials de la Ruta de Tapes. Per fer-ho cal seguir els perfils @rutatapesgaudi de Facebook i d’Instagram i publicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2023. Les persones participants en aquesta modalitat entraran en el sorteig d’un val per valor de 30 euros per gastar en qualsevol establiment de la ruta.