.

destapa1
La ruta de tapes de la Canonja ja s’ha fet un lloc dins del calendari gastronòmic del Camp de Tarragona. Amb aquesta tercera edició, el “des-TAPA la Canonja” es consolida com un esdeveniment culinari de referència a les nostres comarques.

Enguany hi participen onze establiments del poble. Restaurants, bars i geladeries ens tornaran a oferir, durant dos caps de setmana, concretament els dies 8, 9 i 10 i 15, 16 i 17 d’abril, tapa i beguda per 2 euros. Cal dir que a més a més la ruta de tapes coincidirà amb altres esdeviments culturals i festius que se celebraran a la Canonja, com són el Festival de Màgia Impossible i la Festa de la Municipalitat del dia 15 d’abril. “Ens agrada que el des-TAPA coincideixi amb altres actes perquè és una manera de sumar i són dies que hi ha molta gent del poble i de fora que volen gaudir dels nostres espectacles i de la nostra oferta gastronòmica”, comenta el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja, Francesc Roca.
Les propostes que s’ofereixen són: esponjós de bacallà, mil fulles de filet, gamba primavera, pizza bianca, xurros amb xocolata, arròs melós amb tel de mar i escuma de all i oli, torrada de l’horta marina, torrada de pollastre amb perles de taronja, delicia Can Chato a les fines herbes, kro-ixent l’Antídot i sabors Raval. “El nivell dels establiments adherits en aquesta edició és altíssim i es veu que han treballat de debò, per oferir-nos la seva millor tapa”, afirma Francesc Roca.
De nou, les persones que participen en aquesta ruta gastronòmica es convertiran en el jurat de la millor tapa i optaran a diferents premis. Només caldrà fer el recorregut per nou bars-restaurants participants de la Canonja i lliurar la butlleta del programa segellada. Enguany hi participen: Bar El Racó de l’Orfeó, Bar Ramírez, Bocatín Malagueño, Pizzería Metro , Bar Antídot, Geladeria el Poble, Com a casa, Bar Nova Amistat, Tape Art, Can Chato i Fleca la Raval.
“Aquesta iniciativa és una gran oportunitat de gaudir amb família i amistats, i de descobrir el poble i la seva oferta de restauració i bars que cada cop és major i de millor qualitat”, afegeix Francesc Roca.
El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica agraeix la col·laboració dels establiments que hi participen i dels patrocinadors La Boella i Komkal. També desitja que la iniciativa tingui l’acollida que es mereix i per això “volem que tota la gent que hi participi doni la seva opinió votant la millor tapa”. En aquest sentit l’ajuntament atorgarà un premi de reconeixement a l’establiment que obtingui el major número de vots com la millor tapa. L’establiment guanyador rebrà una menció i el premi d’una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar.
L’establiment patrocinador Komkal atorgarà un premi a la tapa més creativa.

També hi haurà premis per les persones que realitzin bona part del recorregut del “des-TAPA la Canonja”. Per participar s´ha de dipositar la butlleta complimentada i segellada per 9 dels establiments adherits, a la urna situada a l’entrada al Castell de Masricart (plaça del Castell 1, entrada pel carrer Masricart). La data màxima per lliurar la butlleta serà el 20 d’abril.
El sorteig es lliurarà el dia 25 d’abril en un acte públic.
Els premis són:
-Sorteig d’una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar,
dormir i esmorzar.
-Sorteig de 11 dinars o sopars a escollir per a dues persones que estan oferts pels establiments adherits a aquest esdeveniment gastronòmic.