.

.

TOTS 21


Imatge de la concessió del guardó

‘Artiga’, la revista d’art i pensament contemporani, editada a Tarragona, va rebre el passat 28 de febrer durant la Nit del Galerisme Català celebrada al MACBA el Premi GAC 2014 al mitjà de comunicació.

Aquests premis, que arriben a la setena edició, estan organitzats per les 3 associacions de galeristes de Catalunya (Associació Art Barcelona, Associació Art Catalunya i Gremi de Galeries d’Art de Catalunya) i tenen com a objectiu potenciar el paper difusor i emprenedor de les galeries d’art de Catalunya i posicionar-les com un element fonamental del mercat artístic i de la promoció dels artistes.

La revista ‘Artiga’, dirigida per Assumpta Rosés, va néixer a finals del 2006. Des d’aleshores s’han publicat 21 números on s’han recollit mirades reflexives, crítiques i també informatives sobre lʼart contemporani en general. El jurat dels Premis GAC ha tingut en compte sobretot la cobertura que Artiga ha donat a lʼesforçada i a voltes oblidada activitat artística del Camp de Tarragona i de les terres de lʼEbre.