.

Instantània de la visita de la visita. Foto: Raúl Rodríguez

Reus va rebre aquest dimecres la visita de la reina Sofía, que va estar a la capital del Baix Camp per conèixer de primera mà la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, amb seu al carrer Escultor Rocamora. L’entitat està buscant nova seu i la reina va aprofitar per conèixer la seva realitat.

Com a presidenta de la Fundació Reina Sofía, la monarca es va reunir amb diverses autoritats i va poder conèixer membres de la Fundació Banc dels Aliments i de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL).

Aquesta visita s’inscriu, a iniciativa de la reina Sofía, en el marc de col·laboració que la seva Fundació manté des de l’any 2012 amb els Bancs d’Aliments de tota Espanya, amb la finalitat de conèixer les seves necessitats i possibles vies d’ajuda. A través de la distribució d’aquesta col·laboració entre la Fundació Reina Sofia i FESBAL, el Banc d’Aliments de les Comarques der Tarragona rep anualment donacions d’aliments bàsics indispensables en l’alimentació dels seus beneficiaris.