.

.

TOTS 21


La reina Bajoca ha començat aquest vespre el seu regnat carnavalesc a Cambrils. Ho ha fet muntada en un Chrysler Le Baron platejat i al descobert i ha animat la població a la gresca.

 

De la mà de la Colla Jove, que ha agafat el relleu a la Nit d’Artristes, el format de l’arribada de sa majestat el rei Carnestoltes ha estat radicalment diferent: no hi ha hagut ple carnavalesc, com era tradicional al saló de plens del consistori, i la reina i el seu sèquit han sortit des del Centre Cultural per dirigir-se a la plaça de la Vila a fer el parlament d’arrencada del Carnaval.

Allí, la reina, amb una barba ben visible, ulleres fosques i un habà, ha estat rebuda protocol.làriament per l’alcalde, Alfredo Clúa, que s’ha dirigit als assistents demanant que gaudeixin de la gresca carnavalesca, al torn que li cedia la vara de comandament a tan il.lustra reina.

 

Clúa ha rebut amb honors “sa majestada”, a qui li ha dit: “Avui l’estrella ets tu”. “No us espanteu del que passi aquest cap de setmana i a partir d’ara, les queixes les formuleu a sa majestat”, ha acabat.

La reina, amb els nous regidors i regidores. Foto: Tots21

Automàticament, la reina ha procedit a escollir el seu nou consistori, que s’ha resumit en només tres regidors: d’Agricultura, Esports i Hisenda, escollits entre el públic.

En el seu breu parlament, la reina ha subratlat: “Nosaltres, els humans irracionals, els bojos, els tocats de l’ala, els fantasiosos volem dominar el món”. I ha preguntat a la concurrència: “Voleu ser irracionals i bojos?”, a la què tothom ha contestat afirmativament. La reina ha convidat la concurrència ser esbojarrats i boniatos aquests dies de disbauxa. Acabat el parlament ha començat una rua pel passeig Albert.

Consulteu la programació completa del Carnaval en aquest enllaç.

Jaume Garcia