.

.

TOTS 21


La regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell ha preparat, per al cap de setmana del 28 al 30 de gener, una sortida a Andorra per anar a esquiar. El viatge, de divendres a diumenge, inclou el transport en autobús i dues nits a l’hotel Panorama 4* en règim de mitja pensió (esmorzar i sopar).

Per totes aquelles persones que s’hi apuntin hi ha diverses opcions: gaudir només del viatge i l’allotjament, i passar el cap de setmana visitant el país dels Pirineus pel seu compte; viatjar i pujar a pistes sense esquiar; o viatjar i esquiar.

L’adquisició de forfaits a Vallnord, l’estació on s’esquiarà, és lliure, i cadascú l’ha de comprar o bé a pistes o bé amb antelació a través d’internet.

Pel que fa a l’allotjament, el preu per persona adulta és de 90 euros, de 50 euros per a infants d’entre 5 i 12 anys, i pels infants de fins a 4 anys, de 10 euros.

“Teníem moltes ganes de recuperar aquesta sortida”, reconeix la regidora d’Esports, Judit Fernández, “la ciutadania ens ho demanava i és un viatge que, per molts, ja s’havia convertit en una tradició”.

Val a dir que els preus estan subvencionats per l’Ajuntament del Morell, i que les places són limitades a 55 persones, la capacitat d’un autocar. Quan s’arribi al límit es tancaran lesinscripcions. És imprescindible que totes les persones inscrites disposin del certificat Covid.

Les inscripcions s’han de realitzar abans del 20 de gener al pavelló municipal. Per a més informació podeu trucar al 977 84 27 00.

Redacció