.

Foto de família del lliurament de premis.

Foto de família del lliurament de premis.

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla ha acollit, aquest dijous al vespre, el lliurament de premis de la campanya nadalenca ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’, impulsada per l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) i la patronal PIMEC, amb la col•laboració de la regidoria de Comerç. Comerciants i guanyadors s’han reunit per fer oficial l’entrega d’obsequis del sorteig que es va celebrar en directe a Altafulla Ràdio el passat divendres entre tots els clients que hi han participat. Els propietaris dels diferents establiments han estat els encarregats de distribuir els lots als afortunats, amb regals que han anat des de petits detalls fins a sopars o estades de cap de setmana. També hi han estat presents i han participat en el lliurament el regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés; el president d’ATECA, Lluís Canyelles; el president de PIMEC, Florenci Nieto; i el president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), Antoni Belmonte.

El regidor de Comerç, Pere Gomés, s’ha mostrat molt orgullós d’una iniciativa que neix del teixit comercial. En aquest sentit, ha agraït la tasca dels comerciants, així com la participació de la ciutadania. Malgrat les dificultats per les quals passa el sector, ha animat a continuar apostant pel comerç local, i ha assegurat que des de la regidoria continuaran donant suport a campanyes d’aquest tipus. De fet, l’àrea de Comerç ja col•labora amb ATECA en d’altres iniciatives com són les Jornades Gastronòmiques o el Trenet Turístic.

Qui també s’ha mostrat molt agraït amb uns i altres ha estat el president d’ATECA, Lluís Canyelles, qui també ha expressat la seva satisfacció per la bona acollida i per l’elevada participació. Tot i això, espera que l’any vinent encara tingui més èxit que enguany. Han estat 18 els comerços i establiments del municipi que han participat en aquesta primera edició de la iniciativa, i al voltant de 3.500 clients. La voluntat és tornar a promoure la campanya en properes ocasions.

/* JS para menú plegable móvil Divi */