.

.

TOTS 21


Una imatge d'arxiu de la Llar de Jubilats de Torredembarra

El Carnaval ja ha arribat i la gent gran de la Llar de Jubilats fa setmanes que està treballant per tenir enllestides les disfresses amb les quals celebraran aquesta festa tradicional. La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Torredembarra ha posat en marxa aquesta iniciativa com una activitat més en l’ampli calendari de tallers, sortides i festes que es realitzen des de la Llar de Jubilats.

Les disfresses que han cosit i elaborat els/les participants són de diferents èpoques: dels anys 20, de la dècada dels 50 i 60, i també dels anys 80 en què hi participaran dos grups: els de rock i el grup de punk. Durant la festa, s’aniran llegint les característiques de cada època i els grups sortiran a desfilar amb la cançó que hagin escollit. Al final de l’acte, es lliurarà un obsequi a cada participant.

La regidora de Benestar Social, Francisca Felguera, s’ha mostrat molt satisfeta per l’acollida que ha tingut aquesta iniciativa i ha agraït a totes les persones que hi estan col·laborant, per la seva dedicació i il·lusió amb què treballen.

L’acte de celebració on es podran veure els resultats d’aquest treball que ha realitzat la gent gran serà el diumenge, 2 de març, a les 18 h, a la Llar de Jubilats. Des de la Regidoria de Benestar Social s’estan duent a terme aquestes activitats per tal d’incentivar les relacions socials entre les persones d’edat, fomentar la col·laboració i el treball en equip, així com practicar les habilitats manuals amb treballs d’aquest tipus.