.

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Torredembarra

Imatge d’arxiu de l’Ajuntament de Torredembarra

Aquest dilluns s’ha iniciat el trasllat progressiu dels diferents serveis de la Regidoria d’Acció Social a les noves instal·lacions de l’avinguda del President Companys, 55, que està previst que es perllongui fins a principi del mes de juny, quan ja es podrà tancar l’actual ubicació del carrer de la Muralla. Els primers serveis que es traslladen són els d’Orientació laboral i Acollida a persones nouvingudes, la setmana vinent continuarà el servei de Psicologia municipal i el Servei d’Informació i d’Atenció a la Dona i d’aquí dues setmanes serà l’hora del personal de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès.
Les noves oficines de la Regidoria d’Acció Social es troben ubicades a la planta entresòl del número 55 de l’avinguda del President Companys, amb entrada pròpia des de la planta baixa. En total, té una superfície construïda de 267,19 m2. Es tracta d’un local que ha estat tancat més de deu anys, des que es va construir l’edifici d’habitatges de protecció social.
L’Ajuntament de Torredembarra ha destinat 170.000 € a la reforma del local de propietat municipal per habilitar-lo per a les tasques d’administració i atenció al públic, i a la dotació de mobiliari. Concretament, s’han instal·lat dos taulells de recepció, dos banys, una sala d’espera, una sala polivalent de reunions i deu despatxos amb atenció al públic que es distribueixen per les següents activitats: tres de treball social, un de psicologia, dos polivalents per a personal extern, dos d’orientació a la immigració (un doble), un d’administració i un per a tasques d’educadors/es (doble).