.

Un dels punts de recollida

Un dels punts de recollida

Dins de la campanya iniciada al mes de maig, “Cada cosa al seu lloc”, el departament de residus de la Regidoria de Serveis de Torredembarra va iniciar una nova campanya a les platges del municipi per fomentar la recollida selectiva. La novetat d’aquesta temporada va ser instal·lar papereres específiques per a la recollida d’envasos, ja que és el residu que més és genera en aquest espai. Es van instal·lar 90 punts específics. L’objectiu de la campanya era incrementar entre un 5 i un 10 % la recollida d’aquests residu, però les dades de recollida han mostrat que l’objectiu inicial s’ha superat amb escreix amb un increment del 65,04% respecte l’any anterior.

En total, dels residus generats a les illes ecològiques i les papereres d’envasos i rebuig, s’han recollit 25,67 tones, de les quals 8,51 tones corresponen a recollida selectiva. A més dels envasos, altres residus que han vist incrementada la seva recollida respecte a la temporada passada han estat: el vidre i l’orgànica; d’altres com el cartró ha disminuït.

La campanya pretenia conscienciar els usuaris de la platja que tot i que estan de vacances també és important no descuidar l’hàbit de reciclar ja que no sols ajuden a millorar la recollida selectiva sinó que també s’aconseguirà tenir les platges netes.

/* JS para menú plegable móvil Divi */