.

Instantània de la regata. Foto: Cedida

La Realting MasterCup Regata, que el 2023 ha complert la seva setena edició a Cambrils, s’ha consolidat com un esdeveniment empresarial de primer nivell amb una fórmula que barreja la nàutica esportiva i el networking entre líders empresarials i inversors arribats de tota Europa. De fet, la MasterCup ha començat a recollir els primers fruits, amb grans companyies interessades a començar a operar en la Costa Daurada i Catalunya, com és el cas del patrocinador principal, la plataforma internacional de béns seents Realting.com, o el gegant Amber Aluminium, que ja han realitzat els primers contactes institucionals.

L’organització de la Realting Mastercup 2023, que ajuda a projectar la imatge de Cambrils dins del segment turístic d’alt standing, ha estat possible gràcies al suport de Realting.com, un canal de tecnologia punta que ha revolucionat el mercat immobiliari en facilitar interaccions segures i amb la màxima eficàcia entre agències, venedors i compradors de més de 80 països. Amb més de 850 socis, -on s’inclouen agències immobiliàries i promotors-, i un portafoli de més de 220.000 propietats, Realting.com està molt interessada en el mercat espanyol per a continuar canviant les regles de joc en el mercat immobiliari internacional.

A més de Realting.com, la Mastercup ha comptat, -sota el paraigua oficial de l’Ajuntament de Cambrils-, amb el suport d’empreses locals com a Germans Guasch, Melià (Port Sol Cambrils), el restaurant del Club Nàutic de Cambrils o la promotora Smart Hàbitat, al costat de grans companyies internacionals com Orlimex, Amber Aluminium o Amber Advisory. Aquesta última multinacional també ha mostrat un gran interès per incrementar la seva presència en el nostre territori i ha mantingut els primers contactes preliminars amb institucions i agents econòmics.

La regata a tornar a recaptar fons per al càncer infantil. Foto: Cedida

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, ha destacat l’impacte de la Realting Mastercup Regata, un esdeveniment de rellevància “ja que atreu a empresaris de tot el món, augmenta el prestigi de la nostra destinació turística i genera dinamisme econòmic”. “La iniciativa de One Executive Club -ha destacat-, en col·laboració amb el programa ‘Per als valents’ i el seu suport a l’Hospital Sant Joan de Dèu és un exemple de responsabilitat social empresarial que mereix respecte”.

La Realting MasterCup es realitza amb finalitats benèfiques sota l’impuls del One Executive Club, club de negocis que durant una dècada ha reunit a la Costa Daurada a més de 100 membres que comparteixen una visió d’excel·lència per al territori. “Estem orgullosos de contribuir en la tasca d’elevar l’experiència MasterCup a noves altures i assegurar un impacte tan positiu per a tot l’entorn; és molt més que un esdeveniment nàutic, ja que encarna el poder de la col·laboració, l’esperit solidari, i la cerca de l’excel·lència… Esperem continuar creixent amb edicions encara més notables en els pròxim anys”, resumeix Serge Ishutinov, fundador de One Executive Club.

Suport a la lluita contra el càncer infantil

La filosofia de la Realting Mastercup 2023, més enllà de mostrar els atractius de Cambrils com a destí nàutic de nivell internacional, neix del compromís per fer del món un lloc millor, de manera que una gran part dels ingressos es destina a l’Hospital Sant Joan de Dèu de Barcelona i a la seva unitat d’oncologia pediàtrica a través del programa ‘Per als Valents‘.

David Callau va crear una obra en directe per a l’ocasió. Foto: Cedida

En el marc de la regata, de caràcter lúdic-esportiu i social, es van dur a terme diverses iniciatives benèfiques i durant la gala de lliurament de premis es van recaptar prop de 4.000 euros a través de diverses subhastes i generoses contribucions dels participants. Com a acte estel·lar de la gala, l’artista cambrilenc David Callau va crear una obra en directe per a l’ocasió que va aconseguir un preu en la licitació de 1.600 euros.

També destaca la contribució de l’empresari José Sancho Gil, que va donar una ampolla de vi de col·lecció -una edició especial per a les noces de Felip VI i la reina Letizia-, numerada com la 37 de les 200 produïdes-, que va ser venuda per 800 euros. Entre els distingits propietaris d’ampolles d’aquesta col·lecció es troben figures de renom mundial com Barack Obama, Tom Hanks, Steven Spielberg o el president de França, Emmanuel Macron.

V.Tapias