.

.

TOTS 21


Foto dels nous pilons

Foto dels nous pilons

La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona està a punt d’adjudicar el subministrament dels pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià. De fet, el 15 de juliol finalitzarà el procés d’adjudicació.

Aquests nous elements de seguretat estaran instal·lats durant l’estiu i seguiran la mateixa estètica dels existents a la primera coca de la Rambla Nova, instal·lats durant l’any 2018, i substituiran les actuals barreres New Jersey. D’aquesta manera, una de les artèries principals de la ciutat, des del Balcó del Mediterrani a la Torre dels Vents, estarà protegida de l’entrada de vehicles.

“Vam optar per aquest model perquè és menys invasiu des del punt de vista estètic i el seu manteniment, a diferència del que succeeix amb jardineres o pilones, és molt senzill. A més -afegeix el conseller d’Espais Públics en funcions, José Luis Martín – acaba sent un tipus de mobiliari urbà que s’integra a la perfecció perquè els ciutadans el fan servir de bancs, com així s’ha demostrat als que ja estan instal·lats”. La primera zona on es van instal·lar els nous elements és el tram més proper al Balcó del Mediterrani, perquè és la que té menys concentració de fires i altres activitats”.

En total s’instal·laran 63 bancs de pedra i 93 blocs. El pressupost de licitació dels nous pilons de seguretat és de 55.000 euros, IVA inclòs. Avui s’inicia l’adjudicació d’aquests elements de seguretat i la previsió és que aquests nous elements de seguretat estiguin instal·lats abans de l’estiu.