.

Imatge de l'11-S a Barcelona el 2014. Foto: assamblea.cat

Imatge de l’11-S a Barcelona el 2014. Foto: assamblea.cat

La Rambla Nova serà l’escenari de la mobilització descentralitzada que ha organitzat l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium per l’Onze de Setembre. Salt, Lleida, Berga, Barcelona i Tarragona són les ciutats escollides per celebrar l’acte. Amb el lema ‘A Punt’ ANC i Òmnium esperen omplicar una via a cada una de les cinc ciutats.

Per a cadascuna de les ubicacions s’ha volgut trobar-hi un significat simbòlic i que representi els valors de la república catalana que defensen les dues entitats. En el cas de Tarragona ho és la República en xarxa i de progrés. D’aquesta manera representa el futur i progrés econòmic, en contrast amb el sagnant dèficit d’infraestructures actual, sense corredor mediterrani, amb la potencialitat econòmica escapçada. La mobilització també estarà dividida en trams, un total de 44 repartits per les cinc ciutats. Tarragona té assignats del 27 al 36.

4 ciutats més

Salt serà la República de la solidaritat i de la diversitat. El país de tots, de la justícia social, del respecte a la immigració, de la convivència, de la protecció dels refugiats. Per la seva banda, Berga és la República de la cultura i representa les arrels d’una identitat viva, diversa, en construcció permanent. Lleida, en canvi, serà la República de l’equilibri territorial i Barcelona és la República de les llibertats, la seu històrica de la nostra sobirania i la futura capital de la República Catalana, la garantia de les nostres llibertats ciutadanes