.

.

TOTS 21


La cobla 'La Principal de la Bisbal'

La cobla 'La Principal de la Bisbal'

Aquest diumenge 12 de gener la Cobla La Principal de la Bisbal, cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, visita Tarragona per celebrar el seu 125è aniversari. La celebració, organitzada per l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, consistirà en dos actes: una ballada de sardanes a la Rambla Nova a les 12 del migdia i un concert al Teatre Metropol a les 6 de la tarda.

El concert “Tarragona Dansa amb la Principal”, del qual encara hi resten algunes entrades disponibles a 10€, comptarà amb l’actuació de l’ Esbart Dansaire de Tarragona, l’Esbart Santa Tecla, i dues colles de l’Agrupació Sardanista, la Petits Tarragona Dansa i la Tarragona Dansa, que ballaran algunes de les peces interpretades per la Principal, entre les quals hi ha l’estrena de la sardana “I més enllà…” de la compositora tarragonina Anna Abad, a més de sardanes d’autors clàssics com Pep Ventura, Ricard Viladesau o Conrad Saló.

La Principal de la Bisbal ha acumulat prestigiosos premis i reconeixements amb motiu dels seus 125 d’existència. Per celebrar l’aniversari ha programat una gira de concerts que l’han dut a Girona, Lleida, Andorra la Vella, Perpinyà i Manresa, que ara clou amb els concerts de diumenge al Metropol de Tarragona i dilluns al Palau de la Música de Barcelona.