.

Cartell d’una agència oficial de loteries. Foto: Loterías y Apuestas

La ciutat de Tarragona té des d’avui un nou (o nous) milionaris després que s’hagi sabut que una sola butlleta validada al barri de Sant Salvador s’hagi endut el pot de 32,1 milions d’euros de la loteria Primitiva, segons informa Diari de Tarragona. L’elevada quantitat del premi el converteix en el segon més gran que individualment ha deixat mai un joc d’atzar a la demarcació tarragonina.

La butlleta es va segellar a l’agència que hi ha al número 78 de l’avinguda Sant Salvador, concretament una llibreria que disposa d’un terminal de Loterías y Apuestas del Estado.

El guanyador o guanyadors del premi i del pot de la Primitiva van comprar una butlleta que contenia tots els números de la categoria especial que, segons les normes del joc, implica encertar els sis números escollits aleatòriament, a més del reintegrament. La combinació guanyadora del sorteig de dijous la van formar els números 04-18-38-09-47-41 i el 3 com a reintegrament.

Segons ha informat Diari de Tarragona, el premi més gran que ha caigut mai sobre un sol guanyador a Tarragona va ser l’any 2018, amb una butlleta de l’Euromillones premiat amb més de 37 milions d’euros, de manera que el premi d’aquest dijous seria el segon més gran caigut a la demarcació.