.

Foto de grup del Messer

Foto de grup del Messer

Durant el mes de maig de l’any passat el Messer Masculí va passar amb tota seguretat el pitjor moment dels darrers anys. L’equip baixava de categoria i per primer cop en molts anys havia de tornar a competir a segona catalana. Sobre el descens Jose Ramírez manifesta que “va ser injust, l’equip va patir moltes lesions importants. Es va intentar sobrepassar amb molt treball, però al final la joventut de l’equip ens va passar factura en una situació tant complicada com la d’afrontar un playoff de descens”.

A partir d’aquest moment, l’equip tenia un doble objectiu. El primer, seguir formant jugadors i seguir sent el pas previ al primer equip del club i el segon, recuperar la categoria. Aquest segon objectiu s’està enfilant gràcies a una primera volta sense perdre cap partit. En paraules del capità de l’equip Xavi Font “una grandíssima primera volta amb molt bons resultats i un gran nivell per part de tot l’equip. A diferència del que pot semblar per alguns marcadors, no ha estat gens fàcil”. La clau de tot plegat segons el mateix Xavi Font “la diferència gràcies al treball i l’esforç de tot l’equip dins de la pista”. En els mateixos termes s’ha manifestat Jose Ramírez: “La clau del que ens està passant està en els treball del dia a dia, gràcies a la intensitat i al ritme d’entrenament l’equip està obtenint els resultats.”

Amb la voluntat de reafirmar el treball realitzat durant una primera volta magnífica “l’objectiu competitiu és l’ascens i el formatiu es fonamenta principalment en donar minuts als jugadors de futur pel EBA”, ha resolt Jose Ramírez.

/* JS para menú plegable móvil Divi */