.

Del Bosque hauria aconsellat el fitxatxe de Moreno per l'equip "Che". Foto:cedida

Del Bosque hauria aconsellat el fitxatxe de Moreno per l’equip “Che”. Foto:cedida

Com tots els dies 28 de desembre la premsa de la ciutat s’ha sumat al Dia del Sants Innocents. Començant per Tarragona 21 on s’ha pogut llegir que l’entrenador del Club Gimnàstic, Vicente Moreno, havia estat fitxat pel València. “El salt a primera divisió de Vicente Moreno li arriba a Vicente Moreno aquest 2016 i ho farà acompanyat de la resta de cos tècnic del Nàstic”, deia l’article escrit pel periodista d’aquesta casa Quim Pons.

També s’ha sumat Radio Ciutat de Tarragona, amb una innocentada en l’àmbit de l’esport on el periodista Jesús Sarmiento assegurava que Xavier Hernàndez havia estat nou fitxatge del Nàstic. Així com, Esports del Camp que anunciava un nou estadi pel Reus Deportiu per a 20 mil espectadors que es podria pagar amb el traspàs de Cristiano Ronaldo a final de temporada.

Tarragona Ràdio ha anunciat la troballa als terrenys on s’ha de construir el nou pavelló Sant Jordi d’un ou de dinosaure. Hores més tard, s’explicava que ni existeix la tal Mireia Laudino, cap del grup d’investigació del Mesozoic del Mirador del Cretaci ni s’ha localitzat cap resta a la ciutat de Tarragona vinculada amb els dinosaures.

Per la seva banda, Diari de Tarragona deia que el Reus Deportiu impugnarà el partit de tornada de Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid. I el digital La República Checha també ha seguit la tradició titulant “L’ajuntament de Tarragona cobrarà cinc euros per assistir al plenari” en el mateix dia de l’aprovació dels pressupostos de l’any vinent.