.

Imatge d’arxiu de la comissaria de la policia local de Torredembarra. Foto: Ajuntament

La Policia Local de Torredembarra informa de la detenció de dos individus per violència masclista els dies 1 i 2 de setembre, actuant d’ofici en un dels casos. La primera detenció es va produir l’1 de setembre, prop de les nou de la nit, en un habitatge del c/ Gibert després de rebre l’avís que s’estava produint una forta discussió. La segona detenció va ser el 2 de setembre, al voltant d’un quart de dotze del migdia, al carrer d’Isaac Peral. En aquest cas, la Policia Local va actuar d’ofici després d’haver vist que la víctima de violència masclista tenia un cop fort a la cara i havia anat a comissaria per denunciar la pèrdua de documentació.

Una intervenció conjunta de la Policia Local torrenca i de Vila-seca va permetre la detenció de quatre persones i la recuperació del material que haurien sostret de la deixalleria de Vila-seca

D’altra banda, el 16 d’agost va tenir lloc una intervenció conjunta de la Policia Local de Torredembarra i la Policia Local de Vila-seca, que va permetre la detenció de quatre persones, la intervenció d’un vehicle i la recuperació del material que presumptament havien sostret de la deixalleria de Vila-seca.

El robatori d’objectes de l’interior de la deixalleria de Vila-seca es va produir el 16 d’agost, a la tarda. Alguns testimonis van poder indicar a la Policia Local de Vila-seca la matrícula del vehicle amb què havien fugit. La persona titular d’aquest vehicle és resident a Torredembarra i per aquest motiu van contactar amb la Policia Local de la Torre, que poca estona més tard va localitzar el vehicle circulant pel pg. Miramar carregat d’andròmines. Dues patrulles de la Policia Local de Torredembarra van interceptar el vehicle i van detenir quatre persones com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Redacció