.

.

TOTS 21


Policia Local de Torredembarra

Agents de la Policia Local de Torredembarra han detingut aquesta nit passada, 28 de maig, un individu per un cas de violència de gènere. Al voltant de les deu de la nit, la Policia Local va rebre una trucada informant que hi havia un home a un dels portals del carrer dels Països Catalans que amenaçava i cridava a una dona.
Quan els agents van arribar al lloc dels fets, únicament van trobar la dona que els va comunicar que havia estat amenaçada i insultada amb crits per la seva exparella, i també a través de missatges de telèfon. A més, havia estat agredida anteriorment.
Els agents van realitzar el corresponent servei assistencial de la dona i van iniciar la recerca de l’exparella. Instants després els agents van localitzar el possible autor en les immediacions, el qual es barallava amb altres persones.
L’individu va ser detingut i traslladat a les dependències de la Policia Local de Torredembarra i una vegada realitzades les pertinents diligències judicials, aquestes van ser trameses al Jutjat de Violència sobre la dona del Vendrell.