.

Els nous agents i els comandaments de la Policia Local de Vila-seca van realitzar la seva fotografia oficial de presentació a la Pineda

Els nous agents i els comandaments de la Policia Local de Vila-seca van realitzar la seva fotografia oficial de presentació a la Pineda

 

Des de fa pocs dies, el municipi de Vila-seca ha vist ja pels seus carrers el nous agents de policia que s’han incorporat al cos policial. Són 8 nous agents de policia (6 homes i 2 dones) que han estrenat la nova uniformitat oficial de les policies locals de Catalunya i que formen part del cos de la Policia Local de Vila-seca que passa a tenir un total de 41 agents.

A banda dels nous agents, el proper 1 de juny s’incorporaran els tradicionals policies de platja. Seran 6 agents més que estaran en servei al nucli de la Pineda, concretament al passeig i a la platja de la Pineda.

Cal recordar també que juntament amb la recent ampliació de la plantilla de la Policia Local, la darrera Junta Local de Seguretat va donar conformitat al reconeixement oficial de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vila-seca, una entitat amb tasques de suport en matèria de protecció civil al municipi i de la qual en poden formar part voluntaris que hagin superat els cursos de capacitació.

Els nous agents i els comandaments de la Policia Local de Vila-seca van realitzar la seva fotografia oficial de presentació a la Pineda.