.

Les característques dels focs, l’alarma creada i el cost econòmic han fet investigar la crema com a delicte. Foto: Cedida

La Policia Local de Torredembarra ha obert una investigació i ha informat al Jutjat de Guàrdia i al Ministeri Fiscal sobre la crema d’una vintena de contenidors als carrers del municipi des de principi d’any.

Per aquest motiu, s’ha organitzat un dispositiu especial del cos per tal d’evitar noves accions similars, atès el perill que comporten aquests tipus d’incidents, l’alarma social i la repercussió econòmica. De fet, la valoració de danys en el mobiliari urbà (20 contenidors i 2 papereres) i els treballs de reparació de la via pública ja s’enfilen als 27.000 €.

Les dates i la ubicació dels contenidors cremats són el dotze de gener al C/ Cala Mora; el quinze de gener al C/ Cala Mora; l’onze de febrer al Pg. Miramar; el dotze de febrer al C/ Cala Mora; el dos de març al C/ Filadors; el tres de març al C/ Pere Badia; el quatre de març al Pg. Colom; el cinc de març al C/ Filadors i Lleida; el dinou de març al C/ Tarragona; el vint-i-u de març al C/ Indians; el vint-i-nou de març al C/ Guitard; l’u d’abril a la Via Augusta, i el quatre d’abril al C/ Tarragona.

Les línies d’investigació en les que treballa la Policia Local no descarten cap hipòtesi.