.

Un vehicle de la Policia Local de Torredembarra

Agents de Policia Local de Torredembarra han detingut un jove de 21 anys i veí de Roda de Berà com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a vehicle i un delicte de lesions.

Els fets han ocorregut a partir de la mitjanit del dia 12 de juny quan la Policia Local ha rebut una trucada per una possible alteració de l’ordre a la via pública al carrer de Pere Badia. En arribar els agents al lloc, els testimonis han comentat als agents que les persones implicades acabaven de marxar.

Dues hores més tard, els agents han localitzat aquestes persones al carrer del Casalot on estaven discutint, i han identificat les dues parts implicades en la discussió i han estat denunciades administrativament per alteració de l’ordre.

Posteriorment, una trucada procedent del Centre d’Assistència Primària de Torredembarra ha alertat els agents de la Policia Local ja que hi havia dos nois barallant-se al centre mèdic. Tot seguit, els agents han comprovat que es tractava de les mateixes persones, i davant les lesions que presentava un dels nois, s’ha procedit a la detenció del presumpte autor de les lesions.

El lesionat ha manifestat als agents que la discussió va iniciar-se hores abans per un robatori d’un rellotge i uns diners a l’interior del seu vehicle, objectes que en el moment de la detenció portava el detingut, el qual ha passat a disposició judicial en el dia d’avui.