.

Joan Pie s’ha mostrat agraït pel reconeixement i pel suport per part de React

Joan Pie s’ha mostrat agraït pel reconeixement i pel suport per part de React

La Policia Local de Roda de Berà ha rebut un reconeixement de l’associació React, una associació sense ànim de lucre que vetlla per la protecció de les marques, identificant ieradicant la venda i comercialització de falsificacions, lluitant així contra la pirateria. L’acte de lliurament ha tingut lloc aquest dijous 14 de març a les dependències policials de Roda de Berà. Antonio Moragues, de React Espanya, va ser qui va lliurar la menció a Joan Pie, sots inspector en cap de la Policia Local.

Moragues ha destacat que lacol·laboració dels cossos policials és fonamental per poder fer la seva tasca, i quel’Ajuntament de Roda de Berà és un dels que més hi col·labora. Per la seva banda, Joan Pie s’ha mostrat agraït pel reconeixement i pel suport per part de React. React, amb seu central a Holanda i present a més de 80 països de tot el món, té 28 anys d’història. Treballa en diferents àmbits per tal de detectar les falsificacions de marques aduanes, per Internet i, com és el cas de Roda de Berà, en mercats a l’aire lliure.

L’última actuació d’aquestes característiques al municipi va tenir lloc el mes de juliol del’any passat, quan amb el suport de la policia local, mitjançant prospeccions, i gràcies al’actuació d’altres cossos policials, van ser denunciades 8 parades del mercat d’estiu pervendre articles falsificats i vulnerar, entre d’altres, drets de propietat intel·lectua