.

Imatge d’una de les xerrades. Foto: Cedida

La Policia Local de Constantí continua, com cada any, realitzant xerrades i tallers sobre mobilitat i seguretat viària als centres educatius del municipi, concretament a les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà.

Aquestes activitats que s’han estat fent durant aquest trimestre donen continuïtat a les accions de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura organitzada per l’Ajuntament de Constantí, amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d’una nova mobilitat urbana, així com promoure mitjans de transport i hàbits més sostenibles, segurs i saludables.

Un cotxe de la Policia Local en una de les escoles. Foto: Cedida

Les xerrades s’han desenvolupat a les aules en els cursos de primer a sisè de primària de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà. A més, els més petits han visitat les dependències de la comissaria de la Policia Local. Durant unes hores els alumnes van poder veure de prop com funcionen els vehicles policials i aprendre les nocions bàsiques sobre seguretat vial de manera molt dinàmica. També van poder interactuar i conèixer als agents.