TOTS 21

Un vehicle de la Policia Local de Cambrils

La Policia local de Cambrils incrementarà enguany les campanyes de control de dejeccions de gossos a la via pública. Durant la setmana del 17 al 23 de febrer la Unitat de Patrulla Verda va realitzar la primera campanya de l’any per detectar i sancionar les conductes incíviques.

El resultat va ser la detecció de nou possibles infraccions per no recollida d’excrements dels animals per part dels seus propietaris. La campanya es va desenvolupar a diferents punts del nucli urbà del municipi i a zona d’urbanitzacions. Es prioritzen les zones on hi ha més queixes o més afluència de persones passejant gossos.

El regidor de Governació, Dani Milán, ha assegurat que aquest tipus de campanyes són molt efectives perquè s’escampen a través del boca-orella i arriben molt més enllà dels sancionats. També ha destacat la dificultat d’enxampar els íncívics infraganti, motiu pel qual la policia fa serveis de paisà.

El regidor ha explicat que l’any passat es van portar a terme dues campanyes i aquest 2014 s’augmentaran perquè aquest és un tema que preocupa els veïns, com es constata en les reunions dels Consells de Barri, integrades per representants veïnals.