.

L’operació conjunta es va portar a terme dilluns i es van comissar 35 plantes de marihuana i tot tipus de material per al cultiu

La Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra han desmantellat un nou punt de cultiu de cànnabis en una caseta prefabricada a la partida de les Comes del terme municipal de Cambrils.

L’operació conjunta dels dos cossos policials es va portar a terme el passat dilluns a la tarda. Els agents van entrar a la nau en presència del lletrat de l’administració de Justícia, van confirmar l’existència de la plantació, van identificar a cinc persones i van comissar 35 plantes de marihuana en estat de creixement. L’endemà dimarts es van identificar dues persones, també investigades per un delicte contra la salut pública.

Aquesta actuació policial és important perquè es tractava d’un nou punt de cultiu, preparat per produir molta més quantitat de droga, ja que s’hi van trobar nombrosos materials i estris relacionats com ara transformadors, llums d’alt voltatge, filtres, ventiladors o un extractor.

El dispositiu s’ha portat a terme gràcies a la feina prèvia d’agents de la Patrulla Verda i la Unitat de Policia Administrativa i Seguretat (UPAS) de la Policia Local, que van localitzar indicis de l’existència de la plantació. A partir d’aquesta informació, es van incrementar les gestions d’investigació conjuntament amb la Unitat d’investigació dels Mossos per recollir tots els indicis necessaris per a l’entrada a la