.

La policia local d'Altafulla

La policia local d'Altafulla

La Policia Local d’Altafulla programarà al llarg d’aquest 2014 un cicle de campanyes informatives. La primera ha donat el tret de sortida aquesta mateixa setmana, i se centrarà en la localització de tots aquells animals domèstics, especialment gossos, que viuen al municipi. Els agents es posaran en contacte amb els propietaris d’aquestes mascotes per tal de confirmar que estan censats. Així ho ha anunciat el sotsinspector, Àngel Fernàndez, qui ha explicat que en cas de no estar-ho, els informaran de la seva obligatorietat. En cas d’identificar que no és així, procediran a la sanció administrativa corresponent.

D’altra banda, la segona de les campanyes informatives anirà destinada als establiments i comerços del municipi. En aquest cas, els agents verificaran la documentació, els permisos, i les llicències dels locals. Si s’observa alguna deficiència, s’aixecarà l’acta corresponent per tal que es posin al dia amb la normativa. Aquesta segona edició tindrà lloc els mesos de febrer i març.

Aquestes campanyes es desenvoluparan al llarg de tot l’any, a excepció dels mesos de juliol i agost i el període de Setmana Santa en què augmenta el treball de la plantilla. La resta de mesos, se centraran en l’àmbit de la conscienciació.

/* JS para menú plegable móvil Divi */