.

.

TOTS 21


La Subdelegació del Govern ha celebrat avui el Dia de la Policia

La Subdelegació del Govern ha celebrat avui el Dia de la Policia

La brigada de policia judicial de la policia espanyola a Tarragona ha realitzat en el que portem d’any unes 200 detencions en una vuitantena d’investigacions contra el crim organitzat en els àmbits del tràfic de drogues, estafes i delictes informàtics.

Segons ha avançat el comissari en cap a la província, Carlos Yubero, durant la festivitat dels Àngels Custodis, la brigada d’estrangeria i fronteres ha portat a terme un centenar més d’investigacions que s’han saldat amb 170 detinguts per tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació laboral i sexual, prostitució coactiva, afavoriment de la immigració irregular, falsedat de documents públics i oficials, i frau a organismes públics per valor de “centenars de milers d’euros”.

El nou comissari provincial del cos ha explicat que les intervencions de la policia judicial han permès intervenir més de 160 quilos de cocaïna, 41 quilos de cànnabis, 4.400 plantes de marihuana, nombrosos estris per al cultiu i processament de droga, així com diversos vehicles de gamma alta i mitjana, armes, dispositius electrònics i diversos milers d’euros en metàl·lic.

En l’àmbit d’estrangeria, el cos policial ha incoat aquest any 184 expedients d’expulsió, ha fet 90 detencions per infracció de la llei orgànica d’estrangeria i ha executat 32 expulsions qualificades. Els agents de la policia espanyola han controlat també 4.466 vols amb sortida i arribada a l’Aeroport de Reus i 706.000 passatgers, i hi ha tramitat 400 visats en frontera, així com 25 sol·licituds d’asil.