.

Polígon les Roques Planes de Torredembarra

Polígon les Roques Planes de Torredembarra

Agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir el 28 de gener passat M.R., veí de Roda de Berà i de 39 anys, com a presumpte autor d’un robatori a la deixalleria comarcal que es troba ubicada al polígon Roques Planes de Torredembarra. Arran de l’avís d’un ciutadà, una patrulla de la Policia Local que es trobava a prop de la deixalleria s’hi va desplaçar i va observar dos individus que treien objectes de dins per damunt de la tanca.

Un dels individus, en adonar-se de la presència policial, va fugir corrents per la zona rural propera al polígon i l’altre va ser detingut per la patrulla actuant.

Al vehicle que disposaven proper al lloc dels fets, s’hi van trobar una quantitat indeterminada d’objectes de la deixalleria, tancada a l’hora dels fets. Vehicle i objectes van ser intervinguts i dipositats en dependències municipals a disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 del Vendrell, en funcions de guàrdia.

El regidor de Governació, José Oviedo, agraeix la col·laboració ciutadana que ha fet possible la detenció d’aquest individu.